EN

Maatwerk voor uw organisatie

Delfos Ventures richt zich op het ondersteunen van het algemeen management van uw bedrijf. Doelstelling is het resultaat van uw onderneming op korte termijn sterk te verbeteren of de continuïteit te borgen. Delfos Ventures is vooral actief bij bedrijven met eigen productie en technische dienstverlening. Daarbij ligt de focus op innovatie en de waterketen.

Elk bedrijf en elke situatie is uniek. Delfos Ventures volgt geen standaardprocedure om verbetering van uw bedrijfsresultaat te realiseren. De ambitie van Delfos Ventures is om voor uw onderneming de weg te vinden die leidt naar een positieve toekomst. Oprichter Bram Delfos heeft een jarenlange ervaring op het gebied van algemeen, productie en innovatiemanagement en strategisch advies. Deze ervaring wordt nu ingezet in de drinkwater en afvalwater keten.

VISIE

AANPAK

Delfos Ventures zorgt dat de wederzijdse verwachtingen en rapportagelijn duidelijk zijn. Als verandering op korte termijn vereist is, wordt direct een opzet gemaakt van de huidige situatie, de gewenste verandering en de benodigde tussenstappen, om die vervolgens te realiseren. Als het een opdracht betreft die meer gericht is op borging van continuïteit, wordt de vereiste invulling bepaald, en uitgevoerd.

 

Gedurende de opdracht wordt periodiek overleg gevoerd met de opdrachtgever om voortgang en tussenresultaten te bespreken, en indien nodig de wederzijdse verwachtingen nader af te stemmen.

ACHTERGROND

Bram Delfos heeft twee universitaire opleidingen voltooid, Scheikundige Technologie aan TU Delft (1994) en Water Technologie aan Wetsus/Wageningen University & Research (2019).

Hij is zijn carrière begonnen als engineer en manager bij Unilever en als business consultant bij McKinsey&Company.  Vervolgens is Bram Delfos op executive level actief geweest als algemeen directeur van Forbo Linoleum BV, en verantwoordelijk geweest voor de wereldwijde supply chain in de directie van Meyn Food Processing Technology BV. Sinds 2009 werkt Bram als onafhankelijk adviseur en interim manager. Zijn opdrachten vinden met name plaats in de watersector.

Bank: NL35TRIO0391110586

KVK:  34332074

Lid van o.a.

Delfosventures © Copyright 2022